loader

Huvud

Behandling

Baziron från akne recensioner

Vi är intresserade av din feedback om användningen av läkemedlet Baziron AS för akne. Effektivitet, biverkningar,...

26.12.2009 21:39, Liska
Jag har använt Baziron i 3 veckor, antalet akne har inte minskat (huden torkar mycket och skalar av (jag vet inte vad jag ska göra, ingenting hjälper..

2010-08-08 19:35, Sasha
Från min erfarenhet av behandlingen med BAZIRON vill jag säga att det under den första applikationen hjälpte lite, och under den efterföljande användningen torkade det bara ut hela huden, peeling uppträdde och akne verkade mer än försvann.

08/09/2011 20:33, Catherine
Mitt råd till dig om hur du snabbt kan bli av med akne, jag har använt den här metoden under mycket lång tid, tvätta ansiktet med tvål så att det blir torrt och smörj sedan akne med lincomycin (det kostar 15 rubel på apoteket). Och om akne dyker upp i pannan varje sommar, är det värt att smörja pannan med orolig varje morgon och kväll, det här är ett ämne av naturligt ursprung. Neoselen kan köpas online eller i livets butiker, och akne gillar inte äppelcidervinäger, så du kan smeta din akne med ett surt äpple.

09/03/2013 07:05, vår
Ju mer du torkar huden, till exempel med tvål, desto mer försöker den eliminera den, och sedan blir denna talg mer, och där fettet är finns det akne (

28.09.2011 13:13, Inna
Jag har samma fall. Jag använder basiron, men det torkar huden och akne, som din, dyker bara upp. Om du hittar ett sätt, snälla dela.

2013-02-16 22:50, Lisa
Baziron måste appliceras punktvis, på akne och inte på hela ansiktet)

04/06/2013 11:34, marie
Jag fick generellt allergier från honom. Först brändes ansiktet fruktansvärt, sedan kom små vattniga finnar som klådde ut. Jag hade stora förhoppningar på honom ((((

05/17/2013 19:10, Tifa
Marie du har bara en brännskada från det här läkemedlet, du måste applicera på ett kort och i en lägre dos, eller applicera babykräm ett par timmar efter applicering

07/27/2013 18:36, Vladimir
Jag vill berätta en intressant historia. Egentligen plågade akne och valet föll på "Baziron ace" det första röret hjälpte verkligen, och effekten märktes på en vecka, det fanns inga problem, efter en månad köpte jag ytterligare ett rör, och sedan började det, i 2 dagars användning (med ett mycket litet lager) var huden täckt en massa fläckar och fortfarande är det inte klart vad och allt detta i ansiktet. Jag bestämde mig för att självmedicinera eftersom jag inte kunde lämna huset med detta, jag drack tavegil, men tyvärr, efter en vecka hände ingenting. Jag bestämde mig för att gå till en betald klinik för att det var 5 minuter hemifrån, och vad tror du, läkaren sa att han kom i tid, för att svullnaden i ögonen började, de ordinerade en massa allt. nämligen; 4 droppar med 500 ml vätska, 7 intramuskulära (i röven) injektioner dagligen, en dropper varannan dag. HEM för att dricka två typer av piller och smeta med en viss salva, killar, tro mig, det är bättre att ha ett par finnar än hela ansiktet, förstår inte vilken typ av ansikte, nu har allt gått, men det återstår att gå till två typer av piller och 1 dropp, Baziron är en kemisk substans, och 70 procent är allergiska mot dess egenskaper, tro inte att du kommer att föras över. Jag hoppas kunna rädda någons ansikte med detta.

08.08.2013 15:07, Anastasia
Känner du ett sådant ord som en falsk ?? du blev inte förvånad över att det inte fanns något från det första röret. och från den andra, det är vad. så lätt att du kan stöta på en falsk som är allt.

08.21.2013 10:47, Maria
Jag bestämde mig också för att köpa "Miracle drug" Baziron AS, i början av användningen var effekten märkbar, huden blev slät, finnarna försvann praktiskt taget, men i slutet av användningen var ansiktet täckt med finnar så att jag inte kunde hitta en levande plats, jag skämdes för att gå ut och ingen Baziron var redan hjälpte inte, behandlingsförloppet slutade, jag vet inte vad jag ska göra nu, det fanns en eller två finnar, och efter Baziron är det en mardröm, skräck.. ord kan inte beskriva

2013-11-29 19:37, Tatiana
Jag stöder din åsikt. Baziron SOM tyst skräck, jag har använt en tyst skräck i ansiktet 2 gånger redan i en vecka. Använd inte.

2013-12-20 14:52, Tanyukha
Verkligen !! Här klättrade jag på forumet för detta. Jag har också svullnad i ögonen !! ordinerade endast piller för allergier. bränna i ansiktet. Jag har efter den första dagen med att använda drogen. I två dagar har jag gått med ödem, jag sov lite !! Tror du att du måste vidta åtgärder? kommer inte att försvinna av sig själv.

2014-05-13 10:39, Elena
Hålla med. Jag smetar i en vecka, jag ser att jag är täckt av ett litet utslag. som nässelfeber kliar det inte, men ett sparsamt rött utslag av finnar talar mer om en allergi: (ledsen

05/03/2014 15:44, Lana
Akne (akne) orsakas av streptokocker (bakterier) och kan dödas med ett antibiotikum som det är känsligt för, såsom erytromycin eller penicillinantibiotika. Det är nödvändigt att behandlas fullständigt, förutom att använda ett antibiotikum är det också nödvändigt att behandla huden genom att minska talgkörtlarnas aktivitet utan att torka huden. Du kan använda peroxid eller hydroperit för att bränna akne. Preventivmedel och hormonella medel hjälper också. Acne uppstår på grund av en ökning av testosteron i kroppen medan östrogen minskar på grund av detta, aktivering av talg- och svettkörtlar sker, vår uppgift är att normalisera mängden av dessa hormoner. Kombinerade preventivmedel innehåller ytterligare en mängd kvinnliga hormoner

11.08.2011 13:14, Prêt-à-Porter
försök att gå på en diet: eliminera fet, stekt, salt, skär söt. drick läkemedlet Lactrofiltrum eller Duffalac och använd vit kosmetisk lera varje kväll (första veckan), sedan två gånger i veckan, jag blandade bara lera i kolsyrat mineralvatten (varmt) och i ansiktet i ca 20 minuter. Efter en månad blev ansiktet renare, huden mjukare)

04/09/2012 11:33, Selena
prova antibiotika erytromycin. extern applikationssalva, kostar bara 30 rubel, hjälper på en vecka)

03/01/2013 17:51, katen'ka
tvivlar på att antibiotika till det här priset verkligen hjälper. Akne är sjukdomen som måste behandlas, avlägsnas, och de flesta antibiotika undertrycker infektionen och "täpper" den ytterligare och djupare. Extern försvinner akne, men internt blir det värre. Men det kommer fortfarande att komma ut senare. Det är bättre att behandlas med naturläkemedel, skapa masker själv, från improviserade medel.

08.08.2013 15:11, Anastasia
Flicka)), till exempel, kostar antibiotikumet Ammoxicillin mindre än 50 rubel.. ja, åtminstone kostade det tidigare. men det är utmärkt för ett antal sjukdomar. så döm inte efter pris någonsin. kom ihåg om dyrare inte betyder bättre!

11.07.2012 01:08, Olenka
Jag använde Baziron, det hjälpte inte... det torkade bara min hud mycket, och akne dök upp igen. Flickor, jag råder dig, efter att du har tvättat ditt ansikte på natten, att först torka ansiktet med en bomullsdyna med Calendula-tinktur, sedan lotion (Den innehåller: salicylsyra, kamferalkohol, apotekets svavel, kloramfenikol i tabletter.. du blandar allt, du får en lotion. Dessa läkemedel kan köpas på apoteket. inte dyra.) Någonstans för en vecka sedan började jag göra denna procedur, resultatet är redan synligt. Jag råder dig att försöka!

08.11.2012 14:14, Ekaterina
Flicka, och i vilka proportioner att blanda enheter för lotion?

08.11.2012 18:58, Alina
ungefär 1: 1

06/10/2013 14:28, Flicka
Med denna hemlagade lotion är mer försiktig. du kan bli bränd. den måste appliceras exakt.

31.10.2012 20:23, Elena
Jag har också väldigt fjällig och till och med "en brännskada uppträdde" i pannan, sa kosmetologen. först gick akne snabbt över.. slutade nu använda den.. huden är för inflammerad. Jag använder fortfarande en fuktkräm

08.11.2012 18:56, Alina
Och du späd ut det med vatten och applicerar sedan, huden från detta skalas inte längre av och appliceras bara på natten

2013-03-22 14:39, olya-la
då är orsaken inte i huden utan i kroppen, gå till gynekologen och endokrinologen.

2013-03-26 17:59, Marya
Effekten kommer att vara först efter 3 månaders användning, du behöver också intern terapi och se till att inkludera en diet (inte en hungerstrejk, men en annan, mer användbar diet) i kosten mer orange, gröna grönsaker och frukter, apotekets vitaminer är bättre genom en läkare!

09/01/2013 09:45, denis
Lita på mig! Baziron ska användas tre gånger om dagen, alltid på torr hud. Var inte lat att använda enligt instruktionerna. Om en vecka som du skriver här ser du inte resultatet. Tre månader. Gå och tveka inte, gå till kosmetologen. Jag är en stilig ung man, men på vissa ställen är mitt ansikte täckt av ärr och hål från det faktum att jag lanserade det. Och detta problem måste lösas så snart det dykt upp. Tacka föräldrarna som säger att det här är en övergångsålder och att allt kommer att passera. Gå till en kosmetolog, proceduren varar 2 timmar, men det är värt det. Jag säger inte att den stiliga mannen gjorde det. Det finns helt enkelt inget annat sätt. Och jag försöker klara.

2014-11-25 21:34, Irinka
Jag använder det, sedan början av augusti, innan mitt ansikte var oljigt, det fanns akne, 4 månader har gått, mitt ansikte är smidigt, rent, ett par akne dyker upp regelbundet före PMS, även om huden torkar, skalar av, men jag smörjer mig också med en fuktkräm) Och så rekommenderar jag att jag inte slutar )) Fortsätt i samma anda för att smeta ut) Allt är framåt))

06/07/2015 12:44, Kate
var noga med att återfukta huden, köp en fuktighetskräm för ansiktet och använd den tillsammans med basiron. behandlingen är lång men affektiv, du måste ha tålamod.

12.01.2010 14:08, Emy
Först hjälpte det, men i slutet av röret torkade det bara huden. Detta kan dock bero på början av polarnatten och vintern..

21.01.2010 08:27, elinabony
Till skillnad från Zinerit är Baziron inte beroendeframkallande, jag har använt det i nästan ett år nu, jag försöker ta pauser för att inte torka över huden, men jag måste behandlas från insidan (hitta orsaken), jag råder dig att köpa Dorsenval och behandla i ett komplex

03/14/2013 20:27, Lera
Ja, om zenerite, samma historia, jag använde den super i tre år, men nu kan jag inte leva utan den, jag har inte använt den på ett halvt år och min hud har blivit problematisk. Jag studerar recensioner angående Baziron, jag vet att det också finns i form av tabletter.

01/29/2010 09:49, Tatiana, 26
Baziron hjälpte mig inte, mina ögon är svullna och finnar är på plats

03/02/2010 23:10, Kira
Jag använde på rekommendation av en apotekare (min egen mamma, som inte önskar dåligt) och "basiron" och "differentiell" samtidigt. Deras priser är inte små, men jag såg inget stort resultat. Tills huden blev beroendeframkallande verkade allt förbättras, mindre oljighet, mindre rodnad. men efter ett par veckor föll allt på plats, och förutom att det flög, återstod ingenting. Samma effekt som skinoren. Och kompositionen är enligt min mening likadan. Men jag skulle vilja lägga till personligen på egen hand att jag insåg utifrån min egen erfarenhet att genom att bara behandla detta problem externt kommer det inte att finnas någon stark effekt (jag började läka inifrån. Eventuella örter, läkemedel som verkar på magen, tarmarna. ZERO-effekt. Kan bero på i åldern. satt på en "diet." Varje dag en liter och en och en halv liter kefir eller bioyogurt. NOLL. åtminstone i ansiktet - inget resultat... ett sådant ansikte som jag aldrig har haft. några moraliska bekymmer och moraliska påföljder. resten - förändras inte ((jag använder foundation varje dag, men masker, ofta tvätt är som en daglig regel, och förutom det, en kosmetolog en eller två gånger varannan månad. Därför är allt individuellt och beror på kroppen och ärftligheten ((

2010-03-16 00:16, Alexander
Jag går med på 27, akne började läka från 17 års ålder, mina föräldrar sa till mig en övergångsålder, men det vaknar inte för att hålla i 10 år, faktiskt, jag oroade mig bara från 17 till 22 år gammal, så på något sätt blev jag van vid det, men ibland är det obehagligt på sommaren, de är mindre på vintern och på våren behandlade jag mycket många olika metoder för sätt att spendera cirka 1000 USD trots allt kände ärftligheten sig, fadern led också av detta

11.07.2011 11:21, Mary
Alexander vet inte om du fortfarande har akne.. Men jag kommer att ge råd. Om dina föräldrar har möjlighet, låt dem skicka dig till Frankrike! Till en dyr skönhetssalong. Jag försäkrar att Tama kommer att bota allt.. Här i Ryssland kommer du inte att bli hjälpt.. Endast utomlands.. =)) Lycka till.

2014-06-23 16:48, eric
Bodde i Frankrike i 5 år, besökte mer än en kosmetolog och hudläkare, ingenting hjälpte) så Frankrike är din, hatt!

12/07/2011 13:54, Alice
Jag trodde inte att du kanske hade blodproblem? Jag hade en vän som också var ärftlig, något med blod, men de rengjorde hennes blod under flera sessioner, och det hjälpte henne, nu är hennes ansikte helt rent)

2012-05-13 01:16, victoria
ja, allt är bra med mitt ansikte?

04/15/2013 18:15, Stas
Jag håller helt med den här kommentaren att jag bara inte har provat det på 5 år, försökt både inifrån och utifrån för att behandla nollresultat.

08.08.2013 15:17, Anastasia
Flicka. Och du trodde inte att du hade problemhud.. på vilken akne du inte borde använda en toner. det täpper bara till porerna och håller huden fet. Jag vet själv. Har slutat använda en gång kosmetika så stark. det vill säga basen och grunden, det finns färre akne

2010-03-26 22:48, Andrey
Jag vill genast säga att Baziron är ett av de mest effektiva medlen för mig med dess plus och minus (jag kommer inte att beskriva dem, eftersom effektivitet kommer först). MEN. varje botemedel mot akne börjar bli riktigt effektivt bara i kombination, d.v.s. detta är diet, sport, avvisande av alla dåliga vanor, hygien, intag av vitaminer i grupp A, B, förstärkning av immunsystemet etc. Jag försökte många saker, jag nämner de som verkligen hjälpte mig: Zenerit, Baziron, Skinoren (inte särskilt bekväm, huden kliar mycket), Differin, (bara för natten, som instruktionerna säger). Zenerit verkar mestadels på ytliga inflammationer och det verkade för mig att det inte botar, dess erytromycin-zink-komplex dödar helt enkelt orsaken till inflammationen och förhindrar deras återkomst, jag påminner er om att Zenerit är ett ganska effektivt botemedel, men det läker bara - Skinoren, ett komplex från Baziron och Differin 1 gång per dag, Differin på natten. Sanna resultat kommer att vara synliga efter 2-3 veckors applicering, efter 3 (maximala) månader med att använda ovanstående kommer du att bli positivt överraskad. Om du börjar behandlingen, var inte orolig, i början kan den allmänna bilden av inflammation förvärras, det här är inte länge. Men. det finns sjukdomar i mag-tarmkanalen, urinvägarna, hormonella förändringar som framkallar akne, detta måste beaktas och åtgärder för att utesluta dem. Lycka till alla, jag hoppas att min erfarenhet kommer att hjälpa någon! Lycka till!

2010-04-18 22:24, Nadezhda
Jag använde Baziron i en månad, effekten är bra, det finns färre akne och, viktigast av allt, akne som är svår att ta bort. Det var inte möjligt att använda den längre, tk. allergi började, ansiktet, ögonen var svullna, rodnad varade i en dag. efter att intaget hade stoppats återkom akne. Jag använder punktvis, ibland finns det en effekt

2011-06-19 23:38, lyaisan
hej alla, för första gången på din webbplats lider jag också fruktansvärt med akne, lider, kryper med zinerit i 3 år 4 gånger är effekten redan noll, började använda hemterapi, torka ansiktet med 70% alkohol, sedan maskerar honung och salt i proportion till 20 minuter, torka sedan ansiktet is från ett avkok med en serie och så varje dag, effekten är, men viktigast av allt, de (akne) i inget fall ska du krossa och repa, vilket var mycket svårt för mig. all framgång

08/07/2011 19:21, Andrey
Hej allihopa! Berätta för mig, kanske någon vet.. Jag har små fläckar 9 små finnar) till och med på baksidan av bröstet, underarmen och skinkorna. Med jämna mellanrum syns purulent på dem.. Jag gick till en hudläkare i KVD. där sa de att huden är vad jag starkt tvivlar på Pts. och hur man hanterar det.

2011-10-29 00:54, kosmetolog Jamila
Hej Andrei. Försök att förbereda följande lotion: 200 ml alkohol, 4 tabletter aspirin, 4 tabletter kloramfenikol, 4 tabletter streptocid. 1. Efter badning, skumma problemområden med baby- eller hushållstvål, häll fint salt på tvålgas och skrubba försiktigt. 2. Gnid med lotion och strö över BIGGEROUS med babypulver. Den första veckan, salt varannan dag, den andra efter tre dagar, den tredje gången i veckan. Under tre veckor torkar du med lotion och ströer med ett pulver varje dag. Vid den här tiden borde problemet försvinna, men för att förebygga kan du torka med lotion 1-2 gånger i veckan. Metoden testas, den fungerar. ! Lycka till!

12.05.2012 14:10, Anastasia
Hej! Och vilken typ av alkohol att ta? Vodka?

2015-04-20 21:32, Leila
Prova en chatterbox på resorcinol, den är beredd på apotek, det kommer definitivt att hjälpa

02.08.2012 06:42, Olka
Skriv din åsikt här snälla

04.11.2012 20:30, Kisa
Baziron hjälpte, men först efter 3 månaders användning. om tre dagar kommer det definitivt inte att hjälpa, som de skriver här - det här är nonsens.

Baziron AS - recensioner

Bra gel som inte torkar ut huden eller orsakar missbruk

Feedback: Hej. Jag avslutade nyligen behandlingen med denna gel. Behandlades i 3 månader för akne. Det fanns någon form av hormonfel i kroppen och finnar i ansiktet började dyka upp. Först försökte jag ta bort dem med ett avkok av kamomill, men det var ingen effekt, sedan köpte jag någon form av salva, som inte bara hjälpte utan också torkade hela huden. Sedan lärde jag mig om Baziron 2.5 från en vän. Jag köpte den för 743 rubel. Huden tog det bra, varken torrhet eller fet glans uppträdde. Efter lukt... Läs mer

Effektiv behandling.

Feedback: Hej. Jag tror att problemet med problemhud är bekant för många, så jag vet det först. I princip, sedan min ungdom är min hud benägen för dem och behövde alltid behandling, men det visade sig vara mycket svårt att hitta ett bra, effektivt botemedel och först efter många år upptäckte jag det. För mig visade det sig vara Baziron 2,5%. Läkemedlet hjälpte mig snabbt och orsakade inte biverkningar, vilket jag är mycket glad för att jag var tvungen att överföra många av dem genom åren från andra sätt. Baziron hjälpte snabbt, någonstans på en och en halv... Läs mer

Äntligen återhämtat sig från akne.

Recension: Hej allihopa! När jag behandlades för akne berättade en vän om Baziron 2,5%, vilket botade henne för akne. Jag lyssnade och bestämde mig för att köpa också. Röret är anständigt, det finns tillräckligt med pengar i det och håller länge. Efter den första appliceringen märks effekten snabbt. Inflammation blir mindre, smärtansvar minskar, huden återfuktas... huden botades helt efter 3 månader. Jag hade ett försummat fall, så det tog mycket tid. Det finns inga antibiotika i baziron, så... Läs mer

Mirakel händer

Fördelar: Bekväm lagring, långvarig lagring.

Nackdelar: Det fanns lite reaktion i början av behandlingen.

Recension: Jag hade hemsk hud i ansiktet från en tidig ålder. Breda porer, stora pormaskar, finnar - det handlar om mig. Som tonåring var jag starkt driven av det här ämnet, först försökte jag dölja det under fundamentet, utan att inse att jag gjorde det bara värre, och när jag blev äldre bestämde jag mig för att pormaskar och akne skulle börja pressas. Naturligtvis ledde detta inte till några förbättringar, men det blev bara värre - huden i ansiktet blev mer inflammerad, det verkar som att porerna bara har ökat. Jag har provat fonderna... Läs mer

Det bästa akne botemedlet.

Fördelar: Ingen lukt och inga kemikalier.

Nackdelar: Dyrt.

Recension: Det hjälpte verkligen min son, jag är väldigt glad. Efter honom, bokstavligen framför våra ögon, försvinner akne. Enkel att använda skapar inga problem. Ansiktet blir lika rent som en baby. Min son är nöjd med allt. tacka.

Akne är inte en mening

Recension: Jag har fet hud med akne och akne, jag är 17 år och har kämpat med ansiktet i ett år nu. Utslagen blev väldigt aktiva, alla säger att detta beror på hormoner, jag förstår att detta kommer att passera, men jag är väldigt trött på att titta på all denna skräck i ansiktet. I allmänhet bestämde jag mig för att prova basiron på råd från en vän, först var min hud väldigt torr, men jag korrigerade snabbt allt med en fuktkräm, efter två veckor rensades huden märkbart, efter en och en halv månad blev mina utslag minimala, efter tre månader var min hud ungefär... Läs mer

Lösningen på tonårsproblemet

Recension: Vid 16 års ålder blev jag bekant med ett sådant problem som akne. Nu är jag tjugo år gammal och problemet, som de "vuxna" lovade, har inte försvunnit. Jag behandlade mig själv med alla slags tonics och tvättar, som ett resultat brände jag helt enkelt min redan dåliga hud. Det var väldigt svårt att titta på mig själv i spegeln utan smink. Jag bestämde mig och gick till en hudläkare för att äntligen bli av med detta problem, han rådde mig att använda Baziron. Den första veckan glädde mig inte, ärligt talat. huden började dra av sig och var ganska torr, men jag fortsatte... Läs mer

Bra botemedel. Det hjälper ganska snabbt

Plus: Mycket bra botemedel.

Granskning: Cream Baziron 2,5% rekommenderades av min vän. Hon hade också problem med akne och kämpade mot den länge. Jag tog 2,5% koncentrationen eftersom jag har mycket känslig hud. Faktiskt, från de positiva egenskaperna hos Baziron kan jag utesluta frånvaron av antibiotika i kompositionen (därför försvinner effekten av behandlingen inte över tiden), jag bör också notera den verkliga närvaron av effekten av behandlingen. Det finns något att jämföra med, för jag använde många verktyg som inte hade den önskade effekten. Från... Läs mer

Hjälpte att bli av med akne.

Recension: Jag trodde aldrig att detta skulle påverka mig, eftersom jag tar hand om min hud och alltid följer den, men något gick fel och jag fick akne som snabbt täckte min hud. Det jag inte kämpade med, det var ingen effekt. Ibland blev det bara värre. Till min lycka rådde farmaceut Baziron 2,5% mig. Uppriktigt sagt var jag tvivelaktig, för apotekare brukar råda dyrare, och inte vad som är bättre, men den här gången var jag väldigt lycklig, för det var Baziron som räddade mig. Ponadobilos... Läs mer

Hjälper vid akne behandling.

Plus: Utmärkt! Huden är äntligen klar!!

Vittnesmål: Jag tror att många har stött på akne. Så hon rörde vid mig. Jag försökte många olika sätt, inklusive mediciner - det var ingen effekt. Efter att ha lärt mig om Baziron från recensioner på Internet bestämde jag mig för att prova det. Jag köpte Baziron 2,5% eftersom den är avsedd för den känsliga huden jag är. Jag blev positivt överraskad över att det, som det visade sig, inte innehåller antibiotika och inte heller orsakar hudberoende på dess effektivitet. Inom några veckor märktes det att... Läs mer

Hjälper tonåringar bra.

Plus: Perfekt för tonåringar, långvarig användning möjlig.

Feedback: Mer nyligen var min fadder en vanlig tonåring med en massa små finnar, jag hjälpte henne så mycket jag kunde. hjälpte till att välja rätt hudvård, gick till en nutritionist. Finnar passerade, ljusnade, men efter ett tag återvände de. Som ett resultat kom vi på våra resor till kosmetologen, som rekommenderade oss att använda Baziron-esset, men bara det som är 2,5%. Mitt gudfader började applicera det, använde det en gång om dagen innan han gick och lade det i ett tunt lager på utslagsplatsen. Hon fortsatte också noggrant... Läs mer

Bra för akne

Nackdelar: Är det priset.

Vittnesmål: Kanske finns det människor som präglas av en ängel i världen som aldrig har denna otäcka akne. Ack, jag är inte en av dem, och eftersom jag inte har för avsikt att stå ut med dem i ansiktet, måste jag leta efter ett sätt som kan hjälpa till att eliminera dem, och så snabbt och effektivt som möjligt. Tack och lov, mina egna sökningar krönades med framgång - i fem år har jag avvisat alla attacker med hjälp av Baziron och han sviker mig inte. Första gången jag var tvungen att använda den i upp till två månader i rad, nu är det så svårt... Läs mer

Räddade Baziron verkligen mitt liv? RIKTIG ÖVERSIKT

Fördelar: Mattar huden Tar bort små finnar Ger hopp :).

Nackdelar: Efter akne tar inte bort Eliminerar inte all akne Kan torka huden dyrt.

Feedback: Hej! Idag berättar jag om ett sådant läkemedel som Baziron As. Granskningen kommer inte att tala om dess sammansättning eller förpackning. Inte. Vi pratar om dess effekt, och i allmänhet är det värt pengarna? Så till att börja med har jag en tonårig problemhud sedan jag var 11 år gammal. Baziron är långt ifrån det första läkemedlet jag har kämpat för ren hud. Men utan vidare, låt oss börja. till en början köpte jag detta läkemedel för 2,5 procent. Jag försökte applicera den i ett mycket tunt lager för att inte torka ut huden. Men... Läs mer

Baziron AC för akne

Acne botemedel Baziron AS är ett modernt läkemedel från en fransk tillverkare som hjälper till att bekämpa akne, akne och akne med måttlig till mild svårighetsgrad. Och även om det dök upp till försäljning för inte så länge sedan, har det redan vunnit många positiva recensioner och har blivit ganska populärt. Och läkare - hudläkare rekommenderar alltmer detta läkemedel till sina patienter.

I den här artikeln kommer vi att överväga inifrån och ut sådana aktuella frågor som sammansättningen av detta läkemedel, dess indikationer för användning och också svara på den mest spännande frågan - hjälper Baziron AC mot akne.

Sammansättning

Bensoylperoxid är den aktiva ingrediensen i Baziron AC för akne och akne. Namnet är skrivet på förpackningen som Dibenzoylperoxide.

Du kommer att bli förvånad över att det är bensoylperoxid som är den viktigaste komponenten för specialeffekter på apparaten, där brandprocessen är nödvändig. Samtidigt är det ett av de mest effektiva läkemedlen vid behandling av akne och akne..

Preparatet innehåller också ytterligare komponenter, nämligen:

  • Glycerol.
  • Akrylsampolymer.
  • Propylenglykol.
  • Dinatrium edetat.
  • Carbomer.
  • Destillerat vatten.

Hur produceras det

Du bör veta att apoteket bara säljer en form av detta läkemedel - en gel. Varken grädde eller salva eller fler piller för akne Baziron AS finns.

Koncentrationen av den aktiva substansen i gelén kan vara mycket olika. Idag tillverkar tillverkaren rör av denna typ:

  • I en koncentration av 2,5% innehåller 1 gram 25 mg aktiv substans.
  • 5% basiron AC i 1 gram innehåller 50 mg aktiv substans.
  • I en koncentration av 10% innehåller 1 gram 100 mg av den aktiva substansen.

Hjälpkomponenter behövs för att göra gelens struktur lätt. Det är de som är ansvariga för enhetlig applicering på lesionsstället, liksom för snabb absorption.

Hur fungerar det

Baziron AC, som hjälper till att bli av med akne och pormaskar, inte bara i ansiktet utan också på andra delar av kroppen, till exempel på rumpan, verkar i flera riktningar.

  • Avlägsnande av inflammation.
  • Förstörelse av mikrober.
  • Syreförsörjning till vävnader.
  • Minska mängden talg som utsöndras av huden.
  • Upplösande pormaskar.
  • Förhindrar återstoppning av porerna.
  • Föryngring.
  • Återfuktande.
  • Näring.

Baziron AC för akne i kroppen anses inte bara vara ett terapeutiskt utan också ett förebyggande läkemedel.

Samtidigt tillåter regelbunden användning inte en sådan mikrob som stafylokock att föröka sig. Det betyder att det inte finns något behov av att vänta på ett nytt utseende av akne och akne..

En annan egenskap hos denna gel är mikrobernas oförmåga att utveckla resistens mot Baziron AC. Missbruk kommer inte att inträffa även vid långvarig användning. Och detta skiljer läkemedlet positivt från de som innehåller antibiotika i sin sammansättning. Förr eller senare vänjer sig bakterier och mikrober till dem och sådan behandling ger inte den önskade effekten..

Lär dig mer om effektiviteten av Baziron AS mot akne och akne

Baziron AC hjälper mot akne i ansiktet och detta är ett bevisat faktum. Dessutom kan du med regelbunden användning sakta ner åldringsprocessen. Läkemedlet fungerar som en bra kosmetisk produkt - det återfuktar och ger näring åt huden, gör den mjuk och sammetslen..

Gelén kan användas av personer med fet och blandad hud, liksom de som har torr och känslig hud. Till skillnad från de läkemedel som innehåller syror har Baziron AS inte en så stark torkningseffekt..

Den andra viktiga åtgärden är normaliseringen av talgproduktionen. Detta hjälper till att förhindra komedoner. Och ny akne med regelbunden användning kommer inte längre att visas.

Baziron AC är ett perfekt botemedel mot intern akne, vilket kan vara mycket svårt att övervinna. Detta beror på normaliseringen av koncentrationen av syror som finns i talg, liksom på det faktum att tillväxthastigheten för epitelceller reduceras markant och inflammationen, som ligger i talgkörteln, elimineras fullständigt.

En annan viktig åtgärd är peeling. För dem som lider av akne och akne lämnar det övre lagret av epidermis ofta inte huden efter att ha dött bort utan bildar en film som täpper till porerna. Baziron AC kan helt förstöra och ta bort det, och talg, som tidigare blockerats, kommer nu lätt att tas ut och tas bort med konventionell kosmetika. Används vid tvätt.

Dessutom rekommenderar många läkare gelen som ett botemedel mot behandling av trofiska sår..

De viktigaste nackdelarna

  • Vid okontrollerad användning, liksom när den används utan recept från läkare, kan läkemedlet orsaka torr hud. Därför bör du med torr hud definitivt använda din vanliga fuktighetskräm..
  • Baziron AC för akne, trots dess popularitet och receptfrekvens, är för dyrt. I vissa apotek kan priset för ett rör gå upp till tusen rubel..

Instruktioner för användning Baziron AS för akne i ansiktet

Denna gel har ett minimalt antal kontraindikationer, varför den anses vara idealisk för behandling av tonårsakne. Som huvudbehandling är den idealisk för diagnostiserad mild till måttlig akne..

Det kan också användas för svår akne. Men bara som ett av läkemedlen för komplex behandling. Hur du använder Baziron AC?

  • Innan du applicerar gelén ska huden rengöras och torkas ordentligt. Det är inte önskvärt att använda tvål för detta, eftersom det torkar huden kraftigt. Men en gel för tvätt eller skum är det bästa valet..
  • Efter tvätt måste ansiktet få torka på egen hand. Torka i extrema fall med en engångsservett eller handduk.
  • Pressa en gelremsa en - en och en halv centimeter lång från röret.
  • Applicera cirkulärt på det drabbade området.
  • Det är önskvärt att utföra denna procedur två gånger om dagen. Detta är det enda sättet att bli av med akne och akne på kortast möjliga tid..

Behandlingstiden bör vara minst 3 månader. Detta gäller användningen av Baziron AS för både intern och subkutan akne. De första resultaten visas åtminstone efter en månads regelbunden användning. Därför finns det ingen anledning att vänta på snabb lindring från hudutslag när du använder detta läkemedel..

speciella instruktioner

Baziron AC Acne Cream bör appliceras med stor försiktighet. Först och främst bör du undvika att få detta läkemedel på ögons slemhinna. Om detta händer ska ögonen sköljas med mycket vatten och kontakta en ögonläkare.

Hjälper Baziron AS bra mot akne?

Läkemedlet har maximal möjlig effekt, men bara om du inte använder det samtidigt med läkemedel som:

Det är nödvändigt att starta behandlingen med en lägsta koncentration, som är 2,5%. Under den andra användningsmånaden kan du använda 5% gel och i den tredje och 10%.

Efter bearbetning av huden bör dessa områden inte utsättas för solljus eller ultraviolett ljus. Om en brännande känsla, utslag, skalning uppträder inom några sekunder efter applicering av läkemedlet, bör en allergisk reaktion antas. I detta fall är vidare användning av läkemedlet för behandling av akne och akne förbjuden..

Många frågar om det är möjligt att använda tvål vid behandling av akne med Basiron AC. Det finns inget väsentligt förbud mot detta. Men tvål torkar huden för mycket. Därför är det bättre att använda en speciell mild rengöringsmedel..

Acne är obehagligt men inte dödligt. Idag finns det många läkemedel som kan hjälpa dig:

Kontraindikationer

Baziron AS har ett minimalt antal kontraindikationer. Det betyder att du kan använda den nästan alltid. Men det rekommenderas inte att använda det i följande fall:

  • Ålder upp till 12 år.
  • Graviditet.
  • Amningsperiod.
  • Överkänslighet mot en viss komponent.

Användning av baziron är endast möjlig efter obligatoriskt samråd med en specialist. Annars kan du få många biverkningar istället för att bli av med akne..

Sidoeffekt

  • Hudirritation.
  • Torrhet.
  • Peeling.
  • Klåda eller sveda.
  • Rödhet på applikationsplatsen.
  • Ödem.
  • Ett utslag som liknar små blåsor med grumligt innehåll.

Man bör komma ihåg att Baziron AC inte tar bort märkena av akne, fläckarna efter dem. Denna salva är endast för behandling av akne, akne och akne.

Det är inte nödvändigt att ta bort basiron AC från kroppen, eftersom läkemedlet endast verkar på hudytan och inte kommer in i blodomloppet. Det vill säga det har ingen systemisk effekt på kroppen..

Analoger

På apotek och i butiker idag säljs ett stort antal olika läkemedel mot akne och akne. Det är ganska svårt att själv välja vad du behöver. Om du bara tittar på analogerna till Baziron AS kommer det att finnas cirka tio av dem. Dessa är:

  • Oxygel.
  • Ugresol.
  • Oxy10.
  • Clean & Clear.
  • PCA Skin.
  • AULAS VAL.

Man bör komma ihåg att innan du använder detta eller det andra läkemedlet, bör du definitivt besöka en läkare..

Det finns en annan intressant fråga - vilken är bättre än Baziron AS, Zenerit eller Skinoren. Få människor vet att vart och ett av dessa läkemedel innehåller helt olika aktiva ingredienser..

Så till exempel är Zenerit erytromycin (antibiotikum) och zink, och Skinoren är azelainsyra. Det är detta läkemedel som rekommenderas för behandling av fläckar och märken efter akne..

De billigaste analogerna till Baziron AS är:

  • AcneStop.
  • Acne-Derma.
  • Azelik.

Hur mycket kostar Baziron AC för akne och andra läkemedel mot akne

Priset på läkemedlet Baziron AS varierar från 700 till 900 rubel, beroende på inköpsstället.

Författaren är Anna Mikhailova, hudläkare-kosmetolog i första kategorin, specialist på Academy of Scientific Beauty. Speciellt för webbplatsen "Behandla akne".

Baziron AC för akne i ansiktet. Recensioner

Mikhail: ”Jag använde Baziron AS i en månad. Jag märkte inga speciella förbättringar. Men instruktionerna säger att den ska tillämpas i tre månader. Jag ska försöka använda hela denna period ".

Ilona: ”Baziron är min frälsning. Jag avslutade hela kursen och använde gelén en gång i veckan som profylax på rekommendation av en läkare. Det finns helt enkelt inget bättre botemedel mot akne. ".

Katya: ”Baziron är ett mirakel! Det bästa botemedlet mot akne har ännu inte uppfunnits ".

Baziron AS: recensioner, pris, instruktioner

I den här artikeln lär du dig:

  • Baziron AS - bruksanvisning,
  • Baziron AS - pris för 2020,
  • Baziron AS - recensioner av hudläkare om läkemedlets effektivitet.

Baziron AC är ett gelpreparat för behandling av akne. Producerad av läkemedelsföretaget Galderma (Frankrike). Läkemedlet finns på apotek utan recept och är godkänt för användning hos patienter över 12 år..

Idag har apotek ett stort antal läkemedel för behandling av akne och akne. På grund av bristande kunskap är det nästan omöjligt för patienter att göra ett oberoende korrekt val av läkemedlet. Den här artikeln skrevs av en professionell hudläkare och nedan kan du läsa vad du kan förvänta dig av användningen av Baziron och om det kommer att hjälpa dig.

Baziron AS - bruksanvisning

Baziron: sammansättning och form av frisättning
den huvudsakliga aktiva ingrediensen är bensoylperoxidkomponenten. Det finns tre former av läkemedlet: gelén kan ha en koncentration av bensoylperoxid på 2,5%, 5% eller 10%. Varje form finns i 40 g rör.

Komplexet "akrylat-sampolymer-glycerin" används som en ytterligare komponent i beredningen, på grund av vilken gelén har en avfettande effekt. När talg absorberas av sampolymeren frigörs långsamt glycerin samtidigt, vilket hjälper till att återfukta och mjuka upp huden.

Vilken koncentration av gel att välja -
Bazirons instruktioner för användning av läkemedlet innehåller inte detaljerad information om vilken koncentration av gelén som är att föredra att använda. Kliniska studier har dock visat att läkemedlets effektivitet praktiskt taget inte beror på vilken koncentration du använder..

Om det är första gången du använder ett preparat med bensoylperoxid rekommenderar vi en 2,5% gel. Om upprepade terapikurser, sedan 5% gel. Men 10% gel ska endast användas för allvarliga former av akne som är resistenta mot läkemedelsbehandling.

Läkemedlets farmakologiska verkan -

Bensoylperoxid, som är en del av Baziron-gelén, har en mycket hög aktivitet mot bakterier som orsakar suppuration av hudens hårsäckar, dvs. utseendet på akne. Dessa bakterier inkluderar Propionibacterium Acnes och Staphylococcus Epidermidis. Mikrobiologiska studier har visat att Baziron-gel redan på 7: e dagen för applicering undertrycker akne-orsakande bakterier med 94% och efter 15 dagar - redan med 97-99%.

Förutom den antimikrobiella effekten har läkemedlet också -

  • minskar produktionen av utsöndring av talgkörtlarna,
  • antiinflammatorisk verkan (minskar rodnad och inflammation),
  • keratolytisk verkan (exfolierande),
  • hjälper till att ta bort pormaskar (fettproppar) från hudens porer.

En behandling -

Läkemedlet är endast avsett för extern användning. Gelén ska appliceras på den drabbade huden 2 gånger om dagen med lätt masserande rörelser. Först måste du rengöra huden med milda rengöringsmedel och torka den väl.

Den uttalade effekten av användningen av läkemedlet kommer att märkas efter 3-4 veckor från början av användningen. Men under inga omständigheter bör du sluta använda läkemedlet vid denna tidpunkt (24stoma.ru). För att konsolidera effekten under lång tid bör behandlingen vara 3 månader. Dessutom, om du lyckades uppnå försvinnandet av akne mycket tidigare än 3 månader, kan du från och med nu bara börja använda drogen en gång om dagen..

Vilken koncentration av gelén (2,5%, 5% eller 10%) att välja - vi skrev ovan. Kom ihåg att upprepade kurser med läkemedel baserade på bensoylperoxid bör genomföras - helst endast efter samråd med en hudläkare.

Baziron AS: pris, recensioner

Baziron läkemedelspriset på apotek för 2020 börjar från 750 rubel. Dessutom kostar geler i koncentrationer av 2,5%, 5% och 10% ungefär detsamma.

Baziron AS: billiga analoger
billigare analoger produceras främst av indiska företag, men det måste sägas att de inte är representerade på den ryska marknaden. Men du kan enkelt hitta märkesläkemedel från Neutrogena eller Mary Kay, liksom Persa-gel (USA).

Baziron AS: recensioner av hudläkare

Gel Baziron - recensioner av läkemedlet beror främst på vilken form av akne du kommer att använda den för: för akne, för akne eller för en blandad form av akne (dvs. när huden har både akne och akne).

Det bör förstås att akne och akne är helt olika formationer. Acne är en hårfollikel som är knäppande (fig. 6). Med akne bildas pus inuti follikeln, och huden ovanför den har ett rött, inflammerat utseende.

Akne är inget annat än fettproppar i hudens porer, som bildas på grund av en ökning av produktionen av talg av talgkörtlarna som ligger runt hårsäckarna. Acne kan uppträda som antingen vita stötar på hudytan (Figur 7) eller som svarta prickar i hudens porer (Figur 8).

1) Användning av Baziron för akne -
läkemedel med bensoylperoxid, som inkluderar Baziron AC, är guldstandarden för aknebehandling (med undantag av cystisk form). Enligt rekommendationerna från de europeiska och amerikanska medicinska föreningarna - bensoylperoxid för akne bör ordineras som en grundläggande terapi.

Som ett alternativ till bensoylperoxid kan akne behandlas med geler som innehåller antibiotika klindamycin eller erytromycin, eller kombinationsläkemedel som innehåller både bensoylperoxid och ett antibiotikum. Sådana läkemedel används emellertid bäst endast om basförloppet av 2,5% bensoylperoxidgel är ineffektivt..

Du kan ta reda på om hela utbudet av effektiva läkemedel för akne, om vilka former av akne vilka läkemedel som kommer att vara mer effektiva - du kan i artikeln:
→ "Tips från en hudläkare om valet av läkemedel för behandling av akne"

2) Användning av Baziron för akne -
även om det i instruktionerna för läkemedlet står att läkemedlet kan användas för att behandla akne - rekommenderar vi inte att det används för akne, eftersom de komedolytiska och keratolytiska effekterna av läkemedlet är mycket måttliga och är märkbart sämre här än läkemedlen från retinoidgruppen. Det är retinoida läkemedel som är guldstandarden för aknebehandling..

Dessutom med akne finns det ingen inflammation i huden som skulle orsakas av patogena bakterier. Användningen av ett antimikrobiellt medel (bensoylperoxid) under dessa förhållanden kan orsaka bildning av patogena bakteriestammar på huden som är resistenta mot antimikrobiella medel. I framtiden kan detta leda till att akne uppträder, vilket är extremt okänsligt för behandling med något läkemedel..

3) Om du har akne och akne på din hud -
i det här fallet måste du använda gelén Baziron AS tillsammans med läkemedlen i retinoidgruppen, dvs. använd dem parallellt. Men det är bäst i detta fall att använda kombinerade läkemedel för behandling, som redan innehåller både bensoylperoxid och en retinoid. Detta minskar eventuell hudirritation. Ett exempel på ett sådant läkemedel är Epiduo gel (Frankrike).

Biverkning av läkemedlet -

När du använder läkemedlet är lokal hudirritation möjlig, vilket är normalt. Symtom på irritation inkluderar: skalning och torr hud, rodnad, brännande känsla. Ofta, efter att ha vant sig vid drogen, minskar dessa symtom. Om symtomen på irritation inte minskar kan du antingen minska användningsfrekvensen till 1 gång per dag eller byta till användning av en annan grupp läkemedel, till exempel antibakteriella geler.

Sällan kan det finnas en allergi mot läkemedlets komponenter, vilket kräver att det avbryts.

Viktigt: Benzoylperoxid ökar hudens känslighet för solen. Detta innebär att när man använder läkemedlet under perioder med hög solaktivitet, är det stor sannolikhet att hyperpigmentering av huden kommer att visas på de platser där läkemedlet appliceras. Därför måste du använda solskyddsprodukter (krämer, solglasögon, panamas).

Kontraindikationer att använda -

  • allergi mot en av komponenterna i läkemedlet,
  • barn under 12 år.

Applicering under graviditet och amning -

Läkemedlet har extremt låg absorption från hudens yta, på grund av vilket det praktiskt taget inte kommer in i blodomloppet och inte har en systemisk effekt på kroppen. Inga säkerhetsstudier har dock utförts under graviditet och amning. Således är receptbelagda läkemedel möjliga, men i fall där den avsedda fördelen överstiger den upplevda risken.

Speciella instruktioner -

  1. Applicera inte läkemedlet på slemhinnor. Kan endast appliceras på huden. Vid kontakt med slemhinnorna i näsan, ögonen, munnen, skölj omedelbart med vatten.
  2. Det är inte tillrådligt att använda Baziron AS parallellt med medel med torkande, exfolierande effekt, alkoholbaserade produkter.
  3. Läkemedlet ska förvaras vid en temperatur som inte överstiger +25 grader. Läkemedlets hållbarhet är 3 år

Vi hoppas att vår artikel om ämnet: Baziron AS-prisrecensioner visade sig vara användbara för dig!

Hjälper Baziron AC med pormaskar och akne?

Problemet med akne är för närvarande mycket angeläget.

Acne utvecklas hos en av fem vuxna över 25 år och i stort sett alla yngre personer.

Följaktligen har övervägande av olika sätt att hantera akne blivit mycket populärt, och rubrikerna på artiklar på Internet, tryckta publikationer, radio- och TV-program är fulla av tips och förslag på hur man kan eliminera detta problem och bli ägare till frisk och vacker hud..

Sätt att hantera akne

Olika metoder för att hantera akne erbjuds - dessa är både läkemedelsbehandling och folkmedicin, liksom organisering av rätt näring, rengöring av kroppen, upprättande av en balanserad hormonell bakgrund, regelbunden sport.

Tips åtföljs av en detaljerad beskrivning av de verktyg som används och de resultat som erhållits.

Naturligtvis, om det finns en måttlig eller svår form av sjukdomen, bör du konsultera en läkare, eftersom självmedicinering i detta fall kan leda till oönskade konsekvenser - allvarliga förvärringar, uttalade ärr, ärr och fläckar kvar på platsen för akne.

Med en lätt aktuell process eller punkt, som med jämna mellanrum uppstår problem, är det möjligt att använda olika verktyg som erbjuds på marknaden.

Dessa läkemedel inkluderar läkemedlet Baziron AS, tillverkat i Frankrike och innehåller bensoylperoxid i olika koncentrationer.

Gelkomposition Baziron AS

Baziron AC är en gel med en behaglig lukt och känslig konsistens, absorberas snabbt och lämnar inte en fet glans. Avser läkemedel för behandling av akne.

Koncentrationen av den aktiva substansen - bensoylperoxid (2,5%, 5% eller 10%) - bör väljas beroende på svårighetsgraden av lesionen..

Dessutom innehåller gelén hjälpämnen:

  • natriumhydroxid,
  • destillerat vatten,
  • kolloidalt vattenfritt kisel,
  • dinatriumedetat,
  • propylenglykol,
  • poloxamer 182,
  • akrylsampolymer,
  • karbomer 940,
  • natriumdioktylsulfosuccinat,
  • glycerol.

Som en bieffekt av läkemedlet, en sällsynt lokal hudirritation, utseendet på utslag anges, därför bör du vara uppmärksam på de ämnen som utgör produkten före användning.

Åtgärd från Baziron AS

Den huvudsakliga terapeutiska effekten tillhandahålls av bensoylperoxid, som är en aktiv ingrediens. Detta läkemedel är ett kraftfullt oxidationsmedel, har en bakteriedödande effekt på mikroorganismer och hämmar deras tillväxt.

Förutom det faktum att ämnet har en hög antimikrobiell aktivitet, hjälper det till att eliminera komedoner, det vill säga de välkända pormaskarna, dela upp de kåta skalorna i ytepitelcellerna, vilket minskar koncentrationen av fettsyror i fettet som produceras av talgkörtlarna..

Kombinationen av akrylat sampolymer-glycerin i Baziron AS ger absorption av överskott av talg och gradvis återfuktning av huden. Gelén har också förmågan att förbättra syresättningen i huden..

Det är nödvändigt att applicera produkten två gånger om dagen, på morgonen och på kvällen, på tidigare renad torr hud på de drabbade områdena och fortsätta proceduren under lång tid (minst tre månader) för att uppnå en hållbar effekt.

Denna imponerande information ges till oss genom anteckningen till läkemedlet, men huruvida Baziron AC hjälper mot akne, kan vi bara vara säkra på vår egen erfarenhet och andra människors erfarenhet..

Hur brukar man använda detta verktyg? Recensioner om dess användning är inte svåra att hitta, och de är alla tvetydiga..

Konsumentrecensioner

De flesta av kommentarerna var positiva, även om vissa brister noterades. Huvudproblemet kallas svår torrhet i huden och förekomsten av allergiska reaktioner..

Detta kan orsakas av en individuell intolerans mot komponenterna eller en alltför stor mängd applicerad kräm..

Dessutom, när man väljer en gel med en högre eller lägre koncentration av den aktiva substansen, bör man ta hänsyn till hudens särdrag och en eventuell reaktion, eftersom ett överskott av medlet kan leda till brännskador och dermatit..

Resultatets tidsmässighet nämns också, om du slutar använda Baziron kan bristerna återkomma.

En betydande andel av de tillfrågade är dock överens om att Baziron AS uppvisar betydande effektivitet med en mild skada eller med ett litet antal akne..

Det bör inte glömmas bort att det är ett läkemedel som används för att bekämpa akne, så om inflammation inte gäller dem, kommer läkemedlet inte att vara användbart.

För att undvika denna situation och negativa effekter på huden är det säkrare att konsultera en hudläkare före användning..

Användning av läkemedlet

Baserat på ovanstående punkter kan villkoren för användning av läkemedlet delas in i två fall:

  • akne och akne behandling,
  • slåss mot finnar.

Akne är en ganska allvarlig hudsjukdom, och komplex behandling hjälper till att bli av med dem, inklusive inte bara användning av en kräm utan också rengöring av ansikte och kropp, att ta mediciner inuti och rätt näring.

Utför ett förfarande som består av att tvätta med varmt vatten, lätt peeling med milda produkter, innan du sprider gelén, torka av ansiktet med en isbit för att förbättra resultatet.

I de fall där orsakerna till akne är interna kommer läkaren att hjälpa till att bestämma hur problemet ska hanteras. I annat fall slutar effekten av att använda Baziron när du slutar använda den..

Som nämnts ovan måste du applicera gelén två gånger om dagen. Behandlingsförloppet varar i tre månader, vilket leder till att akne, kan man säga, löser sig. Detta uppnås genom:

  • förstörelse av mikrober på huden,
  • förhindra utveckling av inflammation,
  • minska hudens oljighet,
  • eliminering av avskalat epitel.

Baziron från pormaskar och finnar

Parallellt med akne finns det som regel ett problem med pormaskar, och frågan uppstår naturligtvis: hjälper Baziron AC från pormaskar?

Alla dessa egenskaper, i synnerhet läkemedlets keratolytiska förmåga, hjälper till att eliminera komedoner - akneproppar, populärt kallade svarta prickar, och hjälper till att förhindra deras ombildning.

Gelén kan också användas för att bekämpa akne orsakad av igensatta porer. De visas oväntat och förstör vårt utseende..

För att klara av dem krävs först en ordentlig rengöring och applicera sedan Baziron-gel direkt på finnarna själva. Efter ett tag kommer inflammationen att minska och försvinna, och finnarna kommer att sluta bry sig.

Pormaskar är i detta fall mindre uttalade och representerar förstorade porer täppta med rester av kosmetika, damm, smutspartiklar i kombination med talg. När du använder läkemedlet i detta fall minskas dess effektivitet kraftigt, eftersom det inte är avsett för dessa ändamål och bara minskar inflammation.

För att bekämpa sådana pormaskar, använd djuprengöring och mekaniska medel som speciella masker, skal eller sök en kosmetolog. Porerna kommer gradvis att rensas upp och som ett resultat försvinner hudormarna..

Ett viktigt faktum är att när du använder Baziron AC kräver hudområden som är utsatta för torrhet ytterligare fukt, annars kan motsatt effekt uppnås - produktionen av talg ökar, ansiktet blir fet, vilket leder till ännu större irritation.

Detsamma gäller rengöringsmedel - du bör tvätta dig med formuleringar som inte innehåller tvål och alkohol, detta torkar också ut huden.

Baziron för akne på baksidan

Kommer Baziron AC att hjälpa till med akne på baksidan? Anledningarna till akne på baksidan skiljer sig inte från orsakerna till deras utseende i ansiktet. Det ökade arbetet med talgkörtlar å ena sidan och å andra sidan yttre faktorer leder till dem:

  • dysfunktion av inre organ,
  • fluktuationer i hormonnivåerna,
  • damm och fukt,
  • felaktig näring,
  • felaktigheter i hygien.

På samma sätt som Baziron bekämpar akne i ansiktet, bekämpar han akne på baksidan, det vill säga effekten på huden liknar.

Huden på baksidan är mycket tätare, så det finns en möjlighet till dold akne - subkutan vävnad, de verkar på grund av igensatta porer och utvecklas under huden, märks i form av stötar.

Som ett resultat av användningen av gelén börjar den subkutana vävnaden komma ut och läka. Detta är en långsam process, så tålamod och försumma inte andra läknings- och hudvårdsmetoder..

Det är svårt att svara entydigt om Baziron AS hjälper mot akne bra, eftersom resultatet påverkas av många enskilda faktorer. Effektiviteten av Baziron framgår av ett stort antal positiva recensioner..

Samtidigt finns det också negativa kommentarer, främst relaterade till biverkningar eller omotiverade förväntningar på ett snabbt resultat..

Hinder för att läkemedlet fungerar korrekt orsakas ofta av felaktig användning av läkemedlet. Var noga med att läsa instruktionerna för varje medicinrör i detalj..

Resultatet av att använda Baziron AS

Låt oss överväga vad det faktiska resultatet kan uppnås när du använder Baziron:

  1. Minskar inflammation.
  2. Minska akne.
  3. Att bli av med pormaskar, men bara de som orsakas av aknehudsjukdom, och inte igensättning av förstorade porer.
  4. Eliminering av fet hud och, som ett resultat, fet glans.

Således utför detta verktyg deklarerade huvudfunktioner, vilket innebär att det motsvarar dess syfte..

Om du följer rekommendationerna från en specialist och noggrant följer instruktionerna hjälper Baziron AS verkligen till att hantera akne.